WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
kuih talam rendam sup hipokrit
Written @ 20:32
aku nk citer sket ttg resepi ni sbb baru2 ni aku tgok ade org wat resepi ni dan nampaknye berjaya.. aku nk cter sekali pasal tukang wat kuih ni. nak wat kuih ni bukan sebarang orang je boleh buat, kene ada ciri2 dia; harus pandai pakai mekap tebal setebal the great wall of china, pandai bermuka2 sebanyak muka talam yg ade bawah sinki dapur korang.tukang wat kuih talam ni jugak kene rajin buat, dan suka makan kuih talam. yg penting suka sedekah kuih talam kpd org2 yg layak menerima kuih tersebut, tp maaflah, kau offer free mcm mana sekali pun kuih kau tu, aku x akan terima, aku takut nt bukan perut aku je yg sakit, hati aku sekali bernanah2. tp memandangkan aku ni masih ade rasa kesian kat kau, aku ambik lah jugak kuih kau tu baling kt blakang rumah aku buat baja pokok betik, okey? tu pun kalau pokok betik aku nk terima lah.. baik tak? baik tak?

untuk sup hipokrit pulak, time buat kene pandai cakap berdegar2 dekat seseorang, dan kemudian cakap benda lain dekat orang lain, jangan lupa buat ayat pasrah siket, siap dengan muka kesian, senang org lain nak percaya, ye dak? laaaaast skali update lah kt status fb ke kt blog ke kat twitter ke pasal kisah kesian kau tu, supaya sup kau ni laku...tp ehem, awal2 aku da bau sup hipokrit basi kau nih.,aku x terpedaya nak minum racun yg kau bg kt aku..x rela aku mati minum sup kau lah.. bagi  kt kucing aku pun, kucing aku mesti lempar jauh2.

pastu ambik lah kuih talam then rendam dalam sup hipokrit, bagilah kt sesiapa yg rasa perlu, kompem hati org tu bernanah2 ijo.
ada sesapa lagi nk bagi hidangan istimewa ni kat aku? nt aku bg feedback penampar anje2 ye..?