WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
KeCik BeSO
Written @ 16:09
( weYy kOrG TeNGaH BuAT pE?) Aku PANTANG betul kalau nampak tulisan macam ni. 'Dari mata turun ke hati' memang, sakit mata aku turun ke sakit hati. Aku nak baca pun terpaksa eja satu2, aku ni dah la rabun, power boleh tahan, nak menyeksa mata aku lagi. Tolonglah jangan tambahkan penderitaan orang2 rabun macam aku ni. Orang yg taip/tulis macam ni keypad/keyboard die rosak ke? ke Caps Lock die tercabut? (aku pun masih boleh menaip dgn waras lg walaupun hruf O aku dah tercabut dr keyboard) atau pun mereka x pernah masuk darjah 1? ke ponteng kelas masa cikgu ajar menulis? Agaknye nak kene aku hadiahkan buku 3 garisan tu kot...

bila aku cuba nak mem-positifkan minda aku..aku dapatlah konklusi ni; otak mereka lebih complicated drpd otak einstein...