WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
Berkabung
Written @ 18:44
bila pegawai tu dah kata " Datang lagi minggu depan". aiiii...xleh nk wat pe lah...
okay, i admit. My Driving Suck. at least aku dah pass bukit and parking so hey~~not bad gurl~~~ ayyy girl~~
ni tang jalan raya nih cmne nih.. time aku test ni la basikal nak keluar, lori nak keluar, treler nk kluar, time aku belajar elok jer jalan clear. asdfghjkl. lepastu pulak ade sekor makhluk ni tetiba keluar simpang secara mngejut. aku ni dah la gabra, cuak, berpeluh2 dalam ekon tuh, dengan abang hensem kat sebelah lg, panik la weehhh lalu menekan brek dgn mengejut, nak pulak mati tengah jalan. buat malu aku jerr...nasib baik abang hensem tu baik, bagi nasihat, bgtau salah itu ini, bersyukur sgt...ade satu makhluk berbasikal ni pulak, aku tau la die naik basikal kite kne bg laluan kt die... tp ape hal kau kluar tengah2 hari time aku tengah test???!! tak panas ker???!!  tepilah sikit wei!! aku antara hidup mati nih!!! bila org tanye td, ni salah sape ni x lulus ni? aku salahkan kecuaian aku dan orang yang bawak kete bajet jalan dia bina. mentang2 aku pakai kete putih ade siren kt atas bumbung wat psycho kt aku. phuuuiiiii!!!!

abang hensem, kita jumpa lagi minggu depan yerr~~? lalalalala~~
*mood; frust, apa bleh buat? tengok tv, layan movie jelahhh*