WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
just the two of us: post-spm celebration day 1/2
Written @ 02:20
halluuu~~~ dah lama tak online ni rasa mcm nk tkeluar isi otak..T_T rindu kat tenet., ala tenet bucuk cayang windu titew tak~~(gedik ah, meh sini bagi aku sepak laju2).
sooo., our parents left us (me n sis) for a few days and some money for us to enjoy ourselves.GOODNESS GRACIOUS, I AM THANKFUL. so, plan pertama. lets go to DAISO.
hari 1st;

-beli tiket balik kat pekeliling
-sungei wang (daiso)
- pavilion (event extra)

entah macam mana plak boleh tersinggah pavilion & fahrenheit88 tuh. mula2 pergi sungei wang jer sbb nk g daiso, pastu main mekap dkat etude house. "oh, hari masih muda, mari kita ronda2!", berkata si adik. "oh.buleh juge yer" jawab si kakak. lalalalalala~syahadan, berjalanlah dua orang itu tanpa arah tuju. "hey! bukan itu pavilion ke?" kata si adik. "eh, lihat! ade uniqlo di sana!", jawab si kakak sambil menunjukkan arah berlainan. setelah berbincang dan bersepakat, maka kedua2 mereka menuju ke uniqlo d fahrenheit88.
grabbed some caramon by gelato, snap some pics and make our way to pavilion.
caramon by gelato-free toppings. ngehehehe...-rm6.80

setelah bgambar2 d dataran krismas pavi, igtkn nak balik. si kakak berkata, "hari tu abg kata ade tokyo street kt cni", berbondong2lah dua orang itu ke information board. "ohoh!!!!! jumpa!! jom!!!" WTF- wonderful treasure found (bak kata martina & simon) dekat tokyo street. tak hengat nak balik. dekat pukul 5 tp masih kt kl. shah alam jauh lg wuuuuuiii....
tokyo street-pavilion




mochi cream

ochada bubble tea-rm7.90

shimino strawberry with vanilla ice cream crepe-rm9.90

last2 berjaya jugak smpi umah pkul 9 lebeh stelah berperang dgn manusia dekat komuter (wrong timing derr..)