WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
the house.
Written @ 01:46
NO.30,
JALAN B______
______________
40000 SHAH ALAM, SELANGOR.

ai, mane leh kasi info lebih2, mak saye marah. pagi2 lagi da bersemangat ni nak tengok rumah lama. sesudah subuh jugak bertolak. aku ingat umah tu mcm yg aku bayang la... sekali masuk2, memang rumah LAMA.
what can i say? memang LAMA dah family aku tggalkn umah tu n sewakan kt org. tp x expect la smpi mcm tu. memang beterabai jugak lah.. penuh dgn barang2 penyewa2 rumah. geram je aku rasa, rasa nk kemaskan jer. tp xpn, sebab bilik yg aku nk dduk tu pun....ermm...erm..hi there spiders, having a nice rest aren't ya?
ajak sepupu2 aku dtg tlg kemaskn bilik tu. mop, vacuum, cuci lantai, cuci sawang, cuci tandas., sental, sental dan terus menyental!!!
nk xnk cuci jugak sampai bersih sbb nk dduk kt ctu jugak nanti., dari semasa ke smasa, akan dbaiki la ape yg patut dbaiki...
seriously, aku rasa nk bom je rumah tu wat yg baru. arghhh!!! geram!! geram!!! the house seriously needs a major renovation. xde sape2 yg murah hati nk sponsor???