WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
the birthplace
Written @ 01:31
fuyohh.. lama betul aku tak jejak kaki kt shah alam ni. tempat pertama yg dengar teriakan merdu ku. phuuiii!!!
finally, kini sudah tiba saat utk ku bermastautin kembali d SA. da lama gila kot aku impikan saat ni. saat d mana ku bertemu kembali dengan cinta lama ku...iskk,,iskk....teeeeet. HOME WHERE THE HEART IS. beberapa thn kebelakangan ni mmg hati aku dah tuju kt shah alam. bdn je tggal kt jengka sbb nk abeskan skulah. rindu betul aku dgn SA nih. setiap mlm duk berangan dgn kakak aku nak watpe bile tggal kt SA. nk keje pe, itulah, inilah.. (em2, xtvt wajib sblom tdo-berangan.) mcm2 yg aku leh wat kt cni, nk g jln2 sdri pn senang, byk kmudahan. cuma aku kne stay kt sini dlm sbulan lbeh je lg utk abeskan driving class sblm g keje kat sane.jom memandu!!!
ronda2 sekitar area perumahan aku tu, da ade rumah2 baru siap bina, mangai lawa gilaks..3 tgkat, contemporary modern style.,dey ane! kasi booking satu umah! *ish, kalau aku ade duit, skang gak aku beli umah tu- stakat duit monopoly aku ader la*  tahun2 akan dtg umah makin mahal, kt jengka ni pn da rege rm500 riban (+hutan, +KFC, +ayamas, +7E, +Umart..) sedangkn kt SA dlm 4 lebeh (+kemudahan tak ter-list, pengangkutan awam). ok, ape kes???? petuiihhhh la pemaju jengka nih! makan duit rakyat!!!

tp xkesahla yek, sbb aku pn x ade da kt jengka pasni..tata titi tututttttt~~~