Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!

The Diva

Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월



Chat with me!
Arrived: SHINee THE FIRST (1st Press Limited Edition)
Written @ 02:07
terujanya aku dpt panggilan romantik dr pakcik pos laju~ >.< okay2, i found it disgusting lah pulak. sbnarnye, aku xde kt umah tu la pasal pakcik tu calling2, letak package dpn umah. 3hr aku biarkan cintaku menunggu d depan pintu.. hanya sekali "KETAP" pintu kunci tu je. iskk..iskk.. namun kini sudah slmt dlm dakapanku...*aduuii..sjak biler jiwang ni..*

SHINee THE FIRST -1st press limited edition
content: twintracks (cd + dvd - digest movie in london & japan) +photobook + dekstop calendar.
price: rm180. somehow it ended up to rm220 due to some tax issues (damasarechatta! T_T)
dah tu nk wat guano, dah oder da pn, tpkse r byr tmbhn., asdfghjkl!!!! nevertheless,prasaan aku mcm budak baru dapat surat cinta dr pakwe., sronok tak terkata, bahagia ke luar dunia.
a sneak peak~

see those 5 hunks? yea, they are my boyfriends >.<


thoughts on the item;
of course, aku x puas hati dgn rege tuh, tp dah dibayar, take it, or leave it. since i have already paid it and i wanted it so bad, i can't leave it. the only choice left; shut my eyes super tight, grab the money and pay it. :|
overall the album is good, excellent,marvelous, wallah..muah muah! EXCEPT the calendar, they said it is a DEKSTOP calendar, so i thought it is as big as a dekstop, like computer's dekstop, a lappy's dekstop, or a netbook's dekstop - the typical stand-able calendar that you can put it on TOP of your DESK. but hey! no one told me it is a MINI PALM SIZE CALENDAR?? how in any of the right way to say a mini portable palm sized calendar as a DEKSTOP CALENDAR?? patutnye tulis je lah PALM SIZED CALENDAR!!!! aaaaandd the numbers are super smaaaaaaallll???? like, kne squint ur eyes to get a better view? apekahhhh!!!
aku nk letak kalendar tu atas meja, bukan dalam handbag! asdfghjkl! sudahla, aku rembat je calendar free mane2 letak atas meja. beres.