WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
pre-trial
Written @ 00:32






pra-trial? gempak je lu. bmggu2 sblm jadual pre-trial ni diumumkan, sptutnye sume org da redi2 nk selak buku masing2 yg da lama ter-fermented bwh meja tu. tp aku tak, mostly kwn2 aku pn tak. apa nak jadi?? da laz2 minit bru haru biru carik buku. pra-trial ni spesel sket; konon.. sbb exam kt dlm dewan..pfftt..yg aku tak ke-be-la-han nye dlm dewan tu waktu petang lah. bikin hot hot je, da la skang ni pon hot2 summer. seb bek awal2 aku book port baek punya, yes. underneath pokok pusing~
talk about schedule, mmg mampat padat amat. pagi, tengahari, petang pun taram~ x sempat aku nk khatam mahupun khadam buku2 aku tuh.. malam2 aku stadi, maksud aku, malam sblm exam...*ko stadi ke?* stadi la weh..bergolek2 ats tilam baca buku ouh...half of it was true., tp lama2 aku berbantalkan buku, apa nasib? syaitan guna maybeline long extreme double stretch mascara dier...korg tak rasa camtu? lg2 yg melibatkn pembacaan...*bukan most subjek membaca ker? oh well~*, paling2 pun smpi kul 10 lbeh jer btahan, lpas tu aku join kucing aku dlm adventure in the fishland. lbeh kurg kul 12, kakak aku kejut. aku pun bgun dgn harapan nk smbung stadi, namun apakan daya, kudratku hanya tggal utk membetulkan posisi tidurku..........pastu aku tido balek, pagi2 mule la gabra gemuruh halilintar sbb  x abes stadi...
thus, the answers are based on whatever crossed my mind....or the neighbor next door's mind...*nod, nod*

next week adalah sisa2 terakhir pra-trial; arab,bio,physics,+math...justeru marilah kita stadi bersama2 demi negara....fight-o....oh!!!


mood: