WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
home sweet home~
Written @ 01:07
i thought i was gonna be in hell for the past 5 days, but no... and yes. it was kinda fun when me n frenz go crazy most of the time. but it was painfully annoying when u have someone tailing u all the time, this kind of people i call:cockroach. congratulations for the title. let me get to the real story:1st day mmg xpuas ht cuz kne dtg awal ade seminar chem ptg jumaat, f3 n f6 leh dtg kol 5, x fair jugak la kan? ktorg pn nk rehat jugak. mlm ade klaz smpi kul 11. 1145 lights off mcm x smpt je nk urus dri. tp ble lights off mkin rancak xtvt, slh satunye gosip dlm selimut~hoho~ kegilaan melanda bla 5 alpharizmi d bilik yg sama..n the best night goes to...*drum sket* 31 may!!! yeay~~ why2? sbb besday aini n nani!! kasi mandi dorg malam2 butana~ haha, 3 bilik smbut siap kek u~ *kalo aku terharu sgt2 tu* . ni nak habaq mai pasal schedule spnjg kem ni, aku tak puas hati. packed gler, kalo time seminar tu mmg mostly of us byk berzikir byk2 je la,angguk meng-iyakn sgala kata2 penceramah, mmg bertambah iman kami ni. kdg tu pncramah yg agak BERsemangat smpi kol 2 cramahnye...kul 3 da ade class. tyvm ats pnerangan yg lbeh itu. ptg plak ade klas..slot ktorg 2jam stengah,sdgkn form len singkat je masa..ish!!! n aku rse annoying gler kt siren makcik dema tuh, asyik berbunyi je pg2 pggil org mkn, kasi tembak itu siren mau?
duk ostel ni lapa jer mlm2,tp makcik x sedia supper.:( so kami wat menu supper sdri:sabtu-roti john ahad-kfc senin-mee n kek selasa-burger

tp alhamdulillah, mlalui educamp ni, aku rasa aku dpt mcm2 ilmu. aku da tau mcm mna nk jwb soalan2 spm. n yg pntg skali aku tau cmna nk wt esei arab. sangat2 berguna. terima ksh kpd pceramah skalian. x lupa kpd guru2 yg wat klas utk siapnkn semarak jaya...semarak aku x berjaya lg oooiii...from this camp also, aku dpt rasakn hbungan pshbtn antra aku n kwn2 len jd lbeh rapat.,mintak halal mknn yg korg blanja~ da nk laz2 kem ni..aku pn trasa..mcm bez pulak dok ostel (eh? eh? ehhh!!)

thats all~~ lets sleep guys! *qada' masa tdo~~*

mood:
sleepy

Labels: