WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
bad language,dear.
Written @ 00:32
lately aku nih da start cussing. fuhh, aku ni bukanla jenis org yg suke ckp benda2 cmtu. sebab aku ni budak baik.,*bunyi cm bgga dri ke?* mak bapak aku tak pernah ajar pn aku benda2 mcm tu n siap ugut aku msa kecik2 dlu kalo brani ckp perkataan2 'kurang sopan' tu nt kene cili. tah sejak beberapa mggu ni, aku rasa mcm ayat2 tu sesuai je utk situasi aku skang. kadang2 aku rsa ayt tu mcm tepat jer. aku tak la ckp pkataan2 tu dgn kwn2 aku. in fact, aku tak pernah pun klua pktaan2 tu dlm daily life aku. cuma ayt tu akn muncul bler aku on air?.online. aku lbeh suka luahkn prasaan aku dgn menulis/menaip (mcm yg aku tgh wt skang ni) drpd bercakap dgn org len. kang kalo aku ckp dgn org tak pasal hamba allah tu kena maki hamun..klua sgala2 pktaan hikmat nt..mau lekat 5 jari kt muka aku..
n skang ni aku rsa aku ni emotionally unstable lah. punca? aku pn xtau knp...konflik remaja kot? konflik mende? hepi smacam je aku? nk kate ade mslh dgn member,..sumenye ok jer, dgn ckgu? xde pe2 pon... kt umah? hmm..plg2 pon kalo aku stress aku lalak jer, pakwe? xde pon. dahtu ape ke he nye dgn aku nih??!!!
n lastly, i just want to apologize to my friends, mungkin aku wat korg trasa tnpa dsedari.. there's a lot of things going on in my mind lately..

mood:
thefuck??