WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
sambutan hari guru 2011
Written @ 18:46
guru pembina negara bangsa~~ lagu ni dok terngiang2 ja hr ni~ bru karoke skali dgn ckgu kot..em2..
sambutan hr guru thun ni lebih hangat drpd biasa n aku rsa lbeh bmkna, why2? 1st, aku trut tlbat skali dlm uruskan hr guru ni (bru jd pgws la katekan,) 2nd, sbb pformance die lain dr biasa..3rd, sbb ni tahun laz aku kat skolah.,wlaupun aku dtugaskan bhgian pamplet(means kne wat la pamplet tu) tp grup ni la plg relax skali sbb ckgu da watkan..haha..sape la ckgu tu..(saaayang ckgu! muaahh), pepagi lg da kucar, bese la tuh ble da kmpul rmi2 time hari2 spesel nih, sume org pn ade benda spesel nk citer. event sbnar stat lbeh kurg 1130 pg,., pgws sebokla duk atur adiah2,atur dewan, mknn, dll..dmanakah aku? hahaha..most of time aku p snap2 dgn geng aku la.. da lmbt2 sket bru aku join dlm dewan.,(ape pnye pgws nih! haishhh!!),dlm kul 1100 tu pgws da bz bratur luar dewan nk bg bunga kt ckgu,*note: fresh from cameron k!*(ble org nk bg bunga kt aku nih?) pas ckgu da msuk, bru la acara stat...sambil kucar2 tu aku pn tak mlepaskn pluang utk menjamah mknn guru kt blkg dewan..kekekeke~~biasela kn hr2 guru ni ade ucapan2.,aku tau, budak2 ni bknnye nak pn dgr ucapan2 ni, dorg nk tggu psembahan je..(krn aku pn bgtu)..ya, tibalah saat2 yg dinanti2kan!!!

1st performance-keyboard by fazana (f3)
2nd- sajak by miwa n pikah aris..(yg aku xleh bla market klas dorg tu laa..siap pggil ckgu rozikin nek stage uhh)
3rd- pentomen by bdak2 f3( depa ni pn jemput ckgu nek pentas, ckgu terharu smpi nangis2)
4th- nasyid.....erm....next!
5th- men gitar oleh 3 quarter..(fyi, aku n leka persuade dorg tuk men hr ni, bangga jap.XD)

oh, lupa aku nk citer, tak kurang juga ckgu yg wat performance., as usual, nanyi lgu guru pembina negara bgsa rmi2, then lgu baru..xtau aku lgu pe...
atas permintaan ramai, ckgu che wil dminta jemput ke pentas utk mempersembahkn sesuatu...silence~~~~
 ckgu lari!!! tdaaakkk!!! da nk abes event bru ckgu msuk smula dlm dewan, tak mlepaskn pluang, kmi mjemput ckgu kmbali smula nek ke pentas utk perform..x sngka, pndai gak ckgu men gitar..mula2 malu, then mcm xnk trun je ckgu..=.=, time ckgu nyanyi lagu andai ku tahu, ku tahu..ku tahu...(fanchants! lol~)
ckgu azlina man tak kurg juga... mendendangkan lagu kau teristimewa oleh adibah noor, then lgu dan sebenarnya dgn iringan gitar.,
begitulah sambutan hr guru di sekolahku...aku harap pas aku klua skool ni dorg x perform lbeh2 ar, kang x pasal ade yg dance ats pntas tu..mmg x aci lar!! xpyh! xpyh!! muahahaha!!
selamat hr guru!!! *credit to leka for this nice pic!