WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
pajama parteeehh!!!
Written @ 18:40
 yesterday my day start off dgn benjol besar d dahi.fuck.my.life., damn toilet door! kan aku da terhantok!! arghh!!
smlm 1 hari ade bengkel addmath, bapak ler..tingtong rasenye, but!!! aku gain mcm2 la dr bengkel tuh..smgt nk wt sehingga ke titisan trkahir (?) lalala~~ time rehat tghri tu dak2 ni p lepak bandar..jln kaki., aku maleh eihh... pjalanan bjln kaki dorg tu da dpt dmanfaatkn utk masa tdo aku~~ kehkehkeh~~XD ptg tu aku blik tumpang leka nk p umah zatie..otw nk p pasar tu aku n cqah mampir bustand, eh3, ternampak la plak epop...mulenye xmo bli..skali ku selak punye selak..eh eh!!! itooohhh!!! ape itoooh!!! ye! muke jaejoong n taemin dlm tooh!! ape lg, tros aku n cqah sambar r~!! *xckup duit sbnanye., tp bli jgak, tpaksa..* pastu p usha2 pasar, bli itu beli ini...nk blik umah leka tu rmi plak ngusha ktorg, eii..bikin fahnaz ati gue., kalo nsem xpe gak nk ngusha ank dara org! aku seda aku xdela selawa moon geun young, park shinhye or angelina jolie so aku xdela nk p peewit2 ank org len!! bangang r dorg tuh!!! muka cm kene sodok dgn treler!! ade hati nk ngorat! hah! dah2 lupekn yg tu...

sesampainya d rumah zatie....ktorg pn landing time matakungsi ats tilam die..hahaha~~ pnat2., borok2 smpi la maghrib, mata da layu da., tggal 0.001cm lg nk tutup...astagh3...tup3 ade af mlm tuh, ktorg da redi kaunter judge masing2 dpn tv,..xtvt komen panas af bermula!! cm bodo je dok dlm umah kaca tgok ke org len..nk je aku pergi baling telur busuk kt luar umah kaca tuh.hah! saat yg dnanti2kan...erul pn muncul!!! yeaaayyyy...not!! die ade la target komen panas utama! XD, kalah komen kak ogy~~
smbil2 tu ktorg tgok kpophitz kt 705..apelg... wat dance studio ar kt umah zatie tu, lantak la students dga ke ape *uma die kt dorm students-bapak die warden* lgu lucifer,jumping, gee..fuhh..sume ktorg dancekn... serius lawak, cuz ktorg ni bknnye pro..haha~ da beres dance, ktorg wat vocal training dpn comp... yeahh~~
meng-karok arhhh!!!
lets rock da night bebeh!!!

da nk tgh mlm tu sume da insaf sket *pnat lahhh..*, kuakn buku masing2...copy kejer~ *hahaha..insaf..*
then2., ade plak pasal konsert jb kt 8tv nite live..eh la!! pdulik ape pasal die tuh! eh apsal ah sume org nk sebok pasal dier? i dont give a shit laa!!! kau igt kau bagos sgt arr! ewwhh..tlgla budak hingusan suare tapape jer..nk jer aku upah sape2 g konsert die baling telur busuk la! bikin panas hati gue d pagi hari jer...
toleh2...laaaaa....sume da slamat ke alam len nehh... lalu aku dan zatie mengheret leka n cqah ke dlm blik...
ape lg, terjun tilam n kroooohhh..*ktorg x dengkur eh..*
a really2 crazy night!! im gonna miss this night!! XD
awal2 pg td aku da blik da...*awal ker?*  cqah ni ar, gtau mak die nk amek laz minit..kn aku da tergolek dr sofa.. klm kabut akuh...


anda kesunyian tanpa ibu bapa d rumah? jemputla kami, dijamin tidak sunyi!

Labels: ,