WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a comment!


The Diva
Photobucket


Home Sweet Home

Tired? Let's Go Home! -click me-


Remember?

2012 February 이월
2012 January 일월
2011 December 십이월
2011 November 십일월
2011 October 시월
2011 September 구월
2011 August 팔월
2011 July 칠월
2011 June 유월
2011 May 오월
2011 April 사월
2011 March 삼월

Friends?

|

Chat with me!
With family~
Written @ 22:48
waaaaaaaaaiiii~~~sronotnyew~ dpt outing dgn family mcm dulu2,, da brape thun ek fmly aku x kumpul rmi2 cm ni.. mane xnye, sorg kt jpon, sorg kt ausie...sorg balik, sorg lg x.. raye pn x sesronok cmnih..demi familyku, aku sggup ponteng tusyen..kekeke~ lg2 da tmbah sorg ahli, ikram haziq! jongmal kawaii dechu! budak ni ngade2 btol, tp dmaafkn sbb kcomelannyer..haha~ ktorg duk otel 1 mlm, 3 bilik uh..rmi sgt ahlinye..mak,ayh,nenek, pmbantu,aku,akak aku,abg aku, akak ipar aku n dak kecik tuh...
ikram haziq yg comel.....mcm makciknyer~ XP

nenek,ayah,abg,akak ipar n ikram nek kete, aku n pmbantu nek bas pagi, mak aku n akak aku nek bas petang, nk wat gone..xcukup ruang neh..kalo ade sesape nk bg adiah kete besa sbijik dialu2kn~ akak aku g ptang cuz die keje pg tuh...
smpai pkeliling tuh nek lrt smpi stesen masjid jamek pastu jln kaki p otel..agak jauh la gak~ayh aku da smpai dlu kt ctu,tp x cek in lg cuz blom kol 12..tunggu punya tunggu da 1230.. aii,,x reti2 nk kua bilik ke org2 nih! lame gak la ktorg tggu nk dpt 2nd room tuh.. pas solat2 ktorg kua, p sogo, otw tuh usha2 pasar mlm die.. xpe2 save for later, hr nk ujan, so ktorg cpt2 g sogo...
masuk2...mangai..manusia! beceriuk!! rmi tol!!!!  haa..pe lg, mluru la kami (aku,akak ipar aku,abg aku,ikram, pmbantu) ke tingkat ladies! bpinar2 mata aku tgok! longgok2 je baju!!! pe lg, aku tmbhkn lg longgokan dier! ngahaha~~~ sempat la aku grab slua jean satu~ hehehehe~~smpi ptg duk pusing2, da nk balek tu, tibe2 mak aku call, aik, da sampai? patutnye dorg bas kul 5, tp dorg g kul 2 cuz kakak aku x keje ptg tuh., abg n akak ipar aku blek, aku ikot mak n akak aku smbung g shoping~ ngehehehe~~ penat dowh!! pelipat kaki aku da kejong da!


blik mlm tu singgah pasar lg..usha2 tudung..mknn...punye la besoping smpi perut ni da drumming2 da...
tgh2 jln tuh...tbe2 pmbantu n nenek aku tpisah!!! ottoke??!! mak aku n ayh aku g trun blek crik dorg..lame gak r..pastu jumpe dorg kt dpn masjed..alhamdulillah jumpe...
pas mkn2 tuh aku n akak aku trun lg~ g pasar dr hujung ke hujung abes ktorg jln...haha~ilang pnat aku tgok barang2 kt jln TAR nih..x sangke aku plak yg borong...asalnye trun nih cuz nk bli brg grad akak akuh..

ahad- yezzah~ sambung shoping~~ hr ni bli kain nk wt baju akak aku..bju grad kot...pastu jumpe la plak kawan lama mak akuh..20 thun dorg x jumpa..then ktorg lunch same2 kt sogo skali dgn kwn mak akuw.,
x sempat nk pusing lame2 r kt ctu cuz bas ktorg kul 2...
   
lunch~
smbil mnunggu lrt~

 pakcik bas tu x bragak lgsong...da la econ die psg full blast..radio pon same!!! tkejot tdo aku dga faizal tahir jerit..pakcik nih!!!!! hisy!!